Monday, 26 December 2011

Software!!!

Hmmmmm..ape tu tuneup??okay lor..byk fungsi nye seperti customize your window,jaga lapy korang,easy to use..menda ni akan wat lapy korang run smooth..xde lekat2..tidak sama skali..hahaha,,ni link dia..saya rekemen korang pkai software ni utk jadikan lapy korang sihat..haha..http://www.tune-up.com/..ni link nak download software tu..klu korang nak product key..ni haaa..HP8E8C-XYM5J0-F03E08-JEK677-C0M3M5-EW5K4Y..k lah..tu je..enjoyy!!

Sunday, 25 December 2011

Rainmeter



Rainmeter??ape tu?mesti korang x penah dgr kan?ok la..cter skit la kan..Rainmeter ni satu software utk decorate desktop lappy korang la..its fun playing wif this software..haha..klau korang kreatif n da pakar pkai software ni..mcm2 korang bley wat..http://rainmeter.net/cms/..ni link nak download sofware tu..enjoy it!!pic2 ni adalah desktop aku pkai software ni..ade ipad,surat khabar n window 8...slamat mencuba!!

Intro

haha..4 da first time aku buat blog..actually xde menda nak citer sgt,,tp nnt aku update blog aku ni pasal something yg agk bez,,maybe la kan..neway pggl je aku YM..apepun enjoy reading nnt my next post.. =)